Život jde dál

O čem bych měl dnes psát? O tom, jak jsem včera málem vypotil duši při cvičení za trest na koupálku při 30 stupních? Ne, na to vzpomínám nerad. Byla to sice zábava (kór pro kolemjdoucí častujícími mě a mé spolucvičebníky slovy "nějak brzo, mládeži" "Ty vo*e, ty sou ale zlitý" či "Hej, co se tu tak honíte?")a v tu chvíli jsem měl na jazyku nejednou nejedno peprné slovíčko. Dost vtipný byly také přihlížející holky: "No jejej, to je mi vás ale líto" či "Chudáci" ... ummm. Pojďme se radši věnovat důležitějším věcem.

Znáte phpBB.cz? Ne? no, se skrytou reklamou u mě rozhodně nepočítejte.


phpBB.cz


Mno, děláme tam s partou hippíků oficiální phpBB podporu. phpBB je free systém pro vytváření internetových fór. A tam se mezi našimi uživateli najde taková spousta exotů, darmo mluvit. O funkci "Hledat" neslyšeli ani z vyprávění a tak se to na fóru jen hemží úplně stejnými dotazy. Chcete-li se touto debil-problematikou zaobírat pečlivěji, zkuste tenhle blog: http://ameeck.blogspot.com/ ... moc pěkně napsaný + vystihuje situaci.

Už tejden sosám jednu gamesku přes torrent. Toca3. Rychlost 1 KB/s. Mazec. A dneska večer se mi zasek komp a nějakou souhrou náhod se mi již stáhlé části oné pecky vymazaly. No, aspoň mám teď pádný důvod pro koupi nové myši. Ta moje stará (ještě kuličková! Vzácnost!) už tak trochu nefunguje. Nikdy jsem nebyl fandou lega a tak mě ani nehne abych ji zase skládal dohromady. To nic nemění na faktu, že můžu sosat znova. Och, jak jen miluji ten skvěle fungující software Billa Gatese! BTW. jestli máte za prohlížeč Internet Explorer, pak upřímnou soustrast. Cokoli je lepší. Slyšíte? COKOLI! Ne že bych na Vás nějak tlačil a už vůbec ne proto že bych byl nějakým špiclem Moozilly 🙂

Jak tak po sobě čtu ty nesmyslné bláboly, zjišťuji, že bude lepší kašlat na psaní a začnu se věnovat něčemu pořádně důležitému. Half-Lifu 2 - Episodě One.

V3CTOR.JPG alias Darth_Yoda

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *