phpBB.cz – úryvek

Dnešní příspěvek pochází z jednoho fóra, kam jsem se po několikaměsíční odmlce rozhodl vrátit. Jedná se o moji odpověď do diskuze nábor redaktorů. Aniž bych si chtěl vytahovat triko (dlouhý je až dost), musím říci že se jedná o nádherný příklad surrealistické dekadence. Posuďte sami:

"Jen co jsme společně se Schlossem dočetli onu ukázku, již jsme balili zavazadlo. S tímto mistrem metafor, Karlem Mayem, Terrym Pratchettem a Mistrem Tolkienem (popř. Johnem Carmackem) v jedné osobě opravdu není záhodno soupeřit. Naše obrovská ega by mohla utrpět masivní, nenapravitelné škody, které by ani tříměsíční vodkový výplach nedokázal zcela zacelit. Proto stahujeme naši kandidaturu, než se z nás stanou lidé bloudící světem bez cíle a bez výrazu, podobně jako duchové a růžový slon, objevující se znenáhla po 12. pivu.

A teď na vážnější notu:
Jenom ten poslední kandidát v sobě opravdu spojuje vhodnou stylistiku, obstojný pravopis a plynulost textu. Hodnocení 1-2. Prostor pro zlepšení by tam rozhodně byl. Předcházející "články" má osoba shledává jako celkem chabé a návštěvníka phpBB.cz nehodné pokusy o penetraci jejich monitorů. Slovy pět. Jsem ochoten slevit na čtyři minus, avšak nic to nezmění na faktu že od těchto individuí nechci již více nic nedejbože podobně uceleného čísti. Po pohodových prázdninách a opětovném načerpání sil jsme se Schlossem schopni opět nějakou chvíli (maturity se blíží) fungovat jako zdejší továrny na texty. Tolik k výzvě před nás postavené, ručník byl hozen na slečnu (Ameeck ví)."

// chápu, že tento příspěvek je stravitelný asi jen pro věci znalé osoby ...proto vy ostatní náhodní kolemjdoucí prosím přejděte k dalšímu výtvoru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *